İç Giyimde Güvenilir Seçenek: Alsanalsa

İç Giyimde Güvenilir Seçenek: Alsanalsa

En İyisini Arayanları Buraya Alalım

 

Kondu Tekstil Ticaret A.Ş bünyesinde online ticaret faaliyetinde bulunan Alsanalsa.com, iç giyim dünyasının ayrıcalıklı üyelerinden. Peki, onu farklı kılan özellikler neler?

 

Kaliteli ve Sağlıklı Ürün

 

Alsanalsa ürün gamında Kadın, Erkek, Genç Kız ve Çocuklara yönelik çeşitli ürünler söz konusu. Kadın kategorisinde Kadın Korse Çeşitleri, atlet, tanga, külot, şort, dantelli külot, yüksek bel külot, Brazilian ve büyük beden ürünler; erkek kategorisinde atlet, boxer, slip ve korse; genç kız kategorisinde atlet, body, alıştırma sutyeni ve külot; çocuk kategorisinde ise atlet, body, külot, şort, pijama, boxer ve slip çeşitleri mevcut.

Cilde doğrudan temas ettikleri ve zararlı dış etkilere açık vücut bölgelerinde konumlandıkları için iç giyim ürünlerinde sağlık, başlıca gündem maddesi. Seçtiğiniz ürünler, kumaş dokusu, kimyasal içerik ve kumaş kesiminde insan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratacak detaylara sahip olmamalı.

Sağlık konusunda geçerli standartlara uygunluk gösteren Alsanalsa ürünleri, güvenle kullanılabilir. Her kategoride, sağlıklı ve konforlu seçenekler kullanıcılara sunulmakta. ISO-9001: 2015 ve ISO- 10002: 2004 sertifikalarına sahip Alsanalsa, sertifikalı boyalar kullanmakta.

 

Dünyaya Ulaşan Kalite

 

Alsanalsa, hem Türkiye’deki hem de dünyadaki tüketicilere, ekonomik ve kaliteli iç giyim ürünleri sunma misyonuyla faaliyet göstermektedir. Bu kapsamda ürünlerin, Avrupa, Rusya, Ukrayna ile Balkan ve Arap ülkelerine ihracatı söz konusudur. Aylık üretilen 4 milyon adet iç giyim ürünü, yüksek kalite standartlarını, kullanışlılığı, sağlığı ve konforu geniş bir kullanıcı kitlesiyle buluşturuyor.

 

Uygun Fiyatlar

 

Beklentileri fazlasıyla karşılayan ürünlere uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

İşlevsel özellikler bakımından olduğu kadar, görsel tasarımda da ayrıcalıklı ürünler, uygun fiyat avantajıyla kullanıcılara ulaşıyor.

 

Nitelikli Hizmet

 

Hedef %100 müşteri memnuniyeti ise, konu her boyutuyla masaya yatırılmalı, her basamakta profesyonellik gözetilmeli.

Kaliteli, sağlıklı, yenilikçi ve şık ürünleri herkes için ulaşılabilir kılan alsanalsa.com, hizmette de çıtayı yüksek tutuyor. Kredi kartına 9 taksit imkânı ve kapıda ödeme alternatifiyle, ödemeyi kolayca ve dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Hızlı servis, hizmet kalitesini yükselten bir diğer faktör. Seçtiğiniz ürünler, en kısa sürede kapınıza ulaşacaktır. Üstelik 100 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo avantajıyla!

Konu online alışverişse, ödeme güvenliği mutlaka gündeme gelmeli. alsanalsa.com tarafından kullanılan 3D Secure sistemi, ödeme güvenliğini üst seviyeye çıkarmaktadır. 

Etiketler: İç Giyimde Güvenilir Seçenek: Alsanalsa
Temmuz 31, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR