İç Çamaşırı Nasıl Yıkanır?

İç Çamaşırı Nasıl Yıkanır?

İç Çamaşırı Kaç Derecede Yıkanır?

Hijyenin son derece önemli olduğu iç giyim ürünleri, kullanılan malzemere ve kumaş dokusuna göre ayrı yıkama şekline sahiptir. Herhangi bir enfeksiyona sebebiyet vermemek için gözle görülemeyen zararlı mikroplardan arındırılması oldukça önemlidir. Yıkama esnasında kumaşa, aksesuarlarına ve dokusuna zarar vermeden yıkamak uzun ömürlü kullanım açısından oldukça önemlidir. Kaliteli Donella marka iç giyim ürünlerini doğru ve ideal yıkamayla ilk günkü yumuşaklığında uzun süre kullanabilirsiniz.

 

Sütyen Kaç Derecede Yıkanır?

Sütyenler belirli bir kalıba sahip olduğundan doğru şekilde temizlemeye çalışırken kalıbına zarar vermemeliyiz. Bunun için üretilen sütyen toplarının yardımı sayesinde çamaşır makinasında bu şekilde yıkayabiliriz. Sütyen topu kullanmıyorsak, sütyen modeline göre (destekli sütyen, desteksiz sütyen, balenli sütyen, balensiz sütyen) yıkama şekli değişiklik gösterebilir. İdeal yıkama sıcaklığı 40 derecedir. Fakat balenli sütyenlerde, balenin hasar görme riskine karşı sütyen topu kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Eğer silikonlu bir sütyen modeli tercih ettiyseniz, çamaşır makinası atmanızı önermiyoruz, elde temizleme tavsiye ediyoruz.

 

Külot Kaç Derecede Yıkanır?

Hijyen bakımından temizliği en büyük öneme sahip külotlarda tercihi açık renklerden yana yaptıysanız, kiri ve lekeyi daha net göstereceğinden temizliği koyu renge göre daha zordur. Donella pamuklu iç giyim ürünlerini hem kumaşın dokusuna hem de kullanılan lastiğe zarar vermemek ve uzun süre kullanım sağlamak adına 40 derecede yıkamanızı öneriyoruz. Ürün üzerinde eğer baskı mevcut ise, baskı renginin solmaması için 30 dereceye kadar düşürebilirsiniz.

 

 

Etiketler: İç Çamaşırı Nasıl Yıkanır?
Aralık 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR