Daha Zayıf Görünmek İçin İç Çamaşırı Seçiminde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Daha Zayıf Görünmek İçin İç Çamaşırı Seçiminde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Daha Zayıf Görünmek İçin İç Çamaşırı Seçiminde Şunlara Dikkat Edin

 

Doğru iç çamaşırı seçerek, kolaylıkla vücudunuzda istediğiniz bölgeleri daha ince göstermeniz mümkün olur. Vücut tipinize göre iç çamaşırı seçimi yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilirseniz; seçiminiz kolaylaşır. Mesela tüm karın bölgesini toparlamak, kalçaları daha küçük göstermek ya da sarkık göğüsleri dik göstermek gibi özellikleri olan iç çamaşırlarını tercih edebilirsiniz.

 

Vücudun alt ve üst kısmını orantılamak zayıf ve fit görünmenin en etkili yoludur. Basenlere göre göğüsler küçükse, dolgulu sütyenlerle göğüsleri büyük göstermeniz mümkün olur. Göğüsler büyük alt kısım daha küçük ise toparlayıcı sütyen ile göğüsler bir beden daha küçük gösterebilirsiniz.
 

Günümüzde çok geniş seçenek yelpazesinde kadın iç çamaşırı bulmak mümkündür. İster tek tek isterseniz de takım olarak bu modelleri alabilirsiniz. Donella ürünlerini kullanmaya başlayarak çok geniş seçenek alternatifi ile daha rahat olmanız ve daha rahat görünmeniz mümkün olur.

 

İç çamaşırı tasarımlarında özellikle daha zayıf görünmeyi sağlayan özel tasarımlar vardır. Göbek ve bel bölgesi kalın onlalar için, yüksek belli toparlayıcı külotlar ve göğüs altına kadar toparlayan korseler etkilidir.

 

Üst ve alt vücut kısımlarındaki orantı farkını ortadan kaldırmak için küçültme ve büyütme özelliği olan sütyenler de işe yarar.

 

Her şeyden önce kendi bedeninizi iyi tanımalısınız. Beden ölçülerinden ziyade vücut tipinizi ve hangi vücut bölgelerinin fit görünümü engellediğini bilmelisiniz. Basen ve kalça geniş veyahut bel bölgeniz kalınsa ise kalçayı kaplayan yüksek bel külot modelleri tercih edebilirsiniz. Dar kesim bikini tarzı külotlar kalçayı daha geniş gösterir. Kalçasını küçük göstermek isteyen kadınlar bu modellerden uzak durmalıdır. Göğüs ve basen orantısı fit bir görünüm için çok önemli. Belinizi ince göstermek için sadece bel kısmını toparlamak yetmez.

 

Göğüs ve basen orantısını da dengelemelisiniz. İkisi arasında uyumsuzluk olması durumunda giyilecek kıyafetlerde vücutta hoş durmayacaktır. Bu sebeple göğüslerine göre kalçaları daha geniş olanlar, dolgulu sütyenleri tercih ederek bu bölgeyi desteklemeli ve görünümü eşitlemelidir. Tam tersi durumda ise göğüsleri bir beden küçük gösteren modeller tercih edilmelidir. Alsanalsa İç Giyim olarak çok geniş seçenekte kadın iç giyim modelleri ile hizmetinizdeyiz. Uygun fiyatlarla ihtiyacınız olan tüm modellere kolayca ulaşabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Daha Zayıf Görünmek İçin İç Çamaşırı Seçiminde Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Nisan 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR