Büyük Beden Kadınlar İçin Kıyafet Satın Alma Rehberi

Büyük Beden Kıyafet Seçimi

Büyük Beden Kadınlar İçin Kıyafet Satın Alma Rehberi

Kendinizden emin hissetmenin anahtarı dolabınızdaki parçaların giydiğinizde hem kendinizi rahat hem de güzel hissedeceğiniz parçalar olmasına özen göstermelisiniz. Bu nedenle, iş büyük beden kıyafet almaya geldiğinde, bu güveni artırmaya yardımcı olacak doğru parçaları bulmanın ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Sizin için en iyi neyin işe yarayacağını nasıl bilebilirsiniz? Büyük beden kadınlar için kıyafet satın alırken şunları göz önünde bulundurabiliriz.

Vücut Şeklinizi Tanıyın

Hangi giysi türünün vücudunuzu en çok yakışacağını kolayca belirlemenin bir yolu, hangi vücut şekline sahip olduğunuzu bilmektir. Günün sonunda, her zaman içinde en rahat ettiğiniz kıyafetleri seçmelisiniz. Ancak, kendinizi harika hissetmenize yardımcı olacak giyim stilleri arayışındaysanız, vücut şeklinizi anlamak harika bir başlangıç noktasıdır. En yaygın vücut şekillerinden bazıları elma, armut, kum saati ve elmastır. İnternette biraz araştırma yaparak hangi vücut şekline sahip olduğunuzu ve hangi tarzların ve kesimlerin size en uygun olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz.

Ölçümlerinizi Yakınınızda Bulundurun

Kendinizi doğru bir şekilde ölçmek için zaman ayırın. Bu, özellikle online alışveriş söz konusu olduğunda işleri sizin için büyük ölçüde basitleştirecektir. Ürün kalıpları, mağazadan mağazaya büyük ölçüde değişebilir, bu da hangi ölçünün size en uygun olduğunu bilmiyorsanız bunu zorlaştırır. Birçok web sitesi, beden ölçüleri için uygun bir kılavuz sunar ve bu da, elinizde ölçümleriniz varsa hangi bedenin sizin için en iyi olacağını belirlemenizi çok daha kolaylaştırır. Bir mezura alın ve göğüs, bel ve kalçalarınızı ölçün.

Temel Kıyafetler ile Başlayın

Peki gardırobunuzda bulundurmanız gereken temel giyim parçalarından bazıları nelerdir? İşte kesinlikle sahip olunması gereken büyük beden parçalarımızdan biri harika bir kot pantolon. Herkesin kendisine tam oturan ve vücudunu güzelleştiren iyi bir kadın kotuna ihtiyacı vardır. İster koyu renk yıkanmış bir skinny jean pantolon, ister açık renkli geniş paça bir jean pantolon olsun, hem gardırobunuzdaki diğer parçalarla eşleştirmesi kolay hem de harika hissetmenize yardımcı kurtarıcı bir parçadır.

Elbise ve Gömlek

Her kadının gardırobunda güvenilir, iddialı bir elbiseye ihtiyacı vardır. İster bir iş görüşmesine ister arkadaşlarınızla dışarıda bir geceye hazırlanıyor olun, büyük beden elbiselere sahip olmak kesinlikle işinize yarayacaktır. Bu iddialı parça için eğlenceli bir desen veya cesur renkler içeren bir şey düşünün. Beyaz bir gömlek, hafif oturan bir kadın bluzu veya düğmeli gömlek her kadının olmazsa olmazıdır. En sevdiğiniz kot pantolonun içine sokmak veya ofiste giydiğinizde rahat edeceğiniz bir blazer ve etekle kombinlemek oldukça kolaydır. Ayrıca dolabınızdaki hemen hemen her şeyle kolayca kombinleyebileceğiniz çok yönlü bir parçadır. İster uzun kollu, ister truvakar veya kısa kollu giyin, bu, kaçırmak istemeyeceğiniz bir gardırobun olmazsa olmazıdır.

Bir Tunik Üstü

Hem rahat hem de modaya uygun tunik üstler, her kadının gardırobunda aradığı mükemmel dengeyi yaratıyor. Tunik üstleri daha uzun olacak şekilde tasarlanmıştır, bu da onları kolay, anında hazırlanıp çıkmak için tayt veya pantolon üzerine atmayı kolaylaştırır.

Çok Bol Öğelerden Kaçının

Yıllardır, büyük beden kadınlara giyim ne kadar bol olursa o kadar iyi olduğu söylendi. Aslında  bu çok doğru değil. Bol bir üst giyiyorsanız, onu bir kalem etek veya dar bir kot pantolonla eşleştirmenizi öneririz. Bu, kendinizden daha emin görünmenizi sağlayacaktır.

Dokularla Oynayın

Çok sade veya tek renkli bir şeye bağlı kalmanız gerektiğini düşünmeyin! Farklı dokuları gardırobunuza dahil etmek, kıyafetlerinizi öne çıkarmanın harika bir yoludur. Eşsiz örgü dokusuna sahip bir süveter düşünün veya üzerine baskılı bir kemer atın. Gardırobunuzdaki parçalarla oynamanın pek çok eğlenceli yolu var; takımlarınızı öne çıkarmak için hangi parçaları veya aksesuarları kullanabileceğinizi düşünün.

Büyük Beden İç Giyim Ürünleri

Donella büyük beden ürünleri size oldukça geniş bir yelpaze sunmaktadır. Genelde L bedenden başlayarak 8XL bedene kadar giden ürünleri bulabilirsiniz. Bu ürünlerin en önemli özelliği %95 pamuk içeriğe sahip olmaları. Terlediğinizde, pamuk kumaş özelliğinden dolayı cildinizi tahriş etmez, teri hapsetmez. Cildiniz nefes alır. Bu ürünlerde bel ve paça kısmında kullanılan lastik cildinizi tahriş etmeyecek, ince lastiklerdir. Büyük beden ürünlerin hepsi yüksek bel olduğundan dolayı, ürünleri giydiğinizde belinden düşme ya da sarkma problemi yaşamazsınız. Bu ürünlerin bazılarında dantel kullanılmıştır, tok danteller olduğundan çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Günlük kullanıma uygun ürünlerdir. Bu modelleri kolayca kadın atlet modellerimiz ile kombinleyebilirsiniz. Kalıplar Avrupa standartlarına göre daha ufak kaldığı için, normalde kullandığınız bedenin en az bir beden büyüğünü tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.

Günün sonunda içinde rahat olduğunuz şeyi seçin. En çok hangi parçaların bir araya geldiğinde sizi yansıttığını düşünün ve  dolabınızı size hitap eden seçeneklerle doldurun. Tunik üstleri sever misiniz? Diz boyu elbiseler senin tercihin mi? Beğendiğiniz bir tarz bulun ve harika hissetmenize yardımcı olacak giyim eşyalarına yatırım yapın!

 

Etiketler: plus size women, büyük beden kıyafet, büyük beden iç giyim ürünleri, obez kıyafet, büyük beden giyim
Mart 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR