Beden Ölçüsü Nasıl Alınır?

Beden Ölçüsü Nasıl Alınır?

BEDEN ÖLÇÜSÜ NASIL ALINIR?

 

Vücut üzerindeki duruşu ve giyim esnasında vereceği konfor ancak doğru beden seçimiyle mümkün olacaktır. İç giyim ürün alışverişi yaparken, vücut ölçülerinizi bilmek doğru bedeni seçmenize yarar. İç giyim ürünlerinde doğru seçim yapabilmek için basen ölçüsü ve bel ölçüsünü doğru yapmalıyız. Basen ölçüsünün ve bel ölçüsünün nasıl alınacağını anlatacağız.

 

BASEN ÖLÇÜSÜ NASIL ALINIR?

 

Öncelikle doğal ve dik bir duruşta olmanız düzgün ölçü almanız açısından oldukça önemlidir. Ayaklarınız hafif ayrık şekilde durmalıdır. Mezura yardımıyla, basen bölgesinin en kalın noktasından ölçüme başlamanız gerekmektedir. Mezurayı bir tur sıkıca döndürerek sıfır noktasına geldiğinizde gördüğünüz rakam sizin basen ölçünüzdür.

 

BEL ÖLÇÜSÜ NASIL ALINIR?

 

Göbek deliğinin tam altını başlangıç olarak kullanabilirsiniz. Mezura bu noktadan başlatarak, bir tam tur çevirerek başlangıç noktasına geldiğinizde gördüğünüz rakam bel ölçünüzdür. Mezurayı döndürürken vücudun ve arka kısmını paralel dolaştığına emin olmalısınız aksi takdirde yanlış bir ölçü almış olursunuz.

 

Donella marka iç giyim ürünleri, Avrupa beden standartlarına göre küçük kalmaktadır. Avrupa standartlarında veyahut normalde kullandığınız bedenin, en az bir beden büyüğünü tercih etmenizi öneririz.

 

 

Etiketler: Beden Ölçüsü Nasıl Alınır?
Aralık 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR